Ιωνικόσ Παοκ : Battlenet Arena Kastoria, Megalou Aleksandrou 75, Kastoriá / Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα .

Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από. Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας . Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24.

Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Battlenet Arena Kastoria, Megalou Aleksandrou 75, Kastoriá
Battlenet Arena Kastoria, Megalou Aleksandrou 75, Kastoriá from img5.findglocal.com
Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από. Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid). Ο ιωνικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ απέναντι στον παοκ με τον λένις, ο οποίος μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, .

Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24.

Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από. Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ απέναντι στον παοκ με τον λένις, ο οποίος μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid). Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας .

Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid).

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Battlenet Arena Kastoria, Megalou Aleksandrou 75, Kastoriá
Battlenet Arena Kastoria, Megalou Aleksandrou 75, Kastoriá from img5.findglocal.com
Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid). Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από. Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ιωνικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ απέναντι στον παοκ με τον λένις, ο οποίος μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, . Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24.

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η .

Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας . Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid). Ο ιωνικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ απέναντι στον παοκ με τον λένις, ο οποίος μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα .

Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid). Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από.

Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας . Battlenet Arena Kastoria, Megalou Aleksandrou 75, Kastoriá
Battlenet Arena Kastoria, Megalou Aleksandrou 75, Kastoriá from img5.findglocal.com
Ο ιωνικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ απέναντι στον παοκ με τον λένις, ο οποίος μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας . Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid). Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η .

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από.

Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid). Ο ιωνικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ απέναντι στον παοκ με τον λένις, ο οποίος μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, . Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Με συγκεκριμένο πλάνο και περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του, ο ιωνικός κατέκτησε τεράστιας . Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από. Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα .

Ιωνικόσ Παοκ : Battlenet Arena Kastoria, Megalou Aleksandrou 75, Kastoriá / Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα .. Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο παοκ, καθώς μετά τις ήττες του από τον ατρόμητο και τον άρη έχασε και από. Zωντανή ενημέρωση μέσα από το paok24. Ο ιωνικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ απέναντι στον παοκ με τον λένις, ο οποίος μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης με την κεφαλιά του σβαμπ (vid).